сряда, 1 август 2012 г.

Завършена е!... или почти.

Ето какво ни напомни вчера Сандьо:
Така че... честито? Не разбирам много от книгоиздаване, но все пак се чудя защо, след като книгата е готова толкова рано, трябваше да определят дата след  близо половин година (считано от днес). И не знам какво следва сега... може би Хариет ще прави последни редакции и вероятно там ще се забави повече (пък и беше казала, че искала да отдели възможно най-много време, за да усъвършенства всичко (нищо чудно, предвид качеството на предните две...)), но все пак сме на последната права преди "Спомен за Светлина" да бъде издадена.



И още нещо интересно от издателство "Тор": как се принтира корица?

2 коментара:

  1. Еми помниш как в предишната книга Трам по едно и също време беше на две места едновременно. Самата книга, по-точно историята в нея, се усещаше някак хаотично сглобена, закърпена тук-таме, като за качеството й, а и за облика на самите персонажи не ми се говори изобщо. Болна тема ми е :(

    Та предполагам, че жена му на RJ се е постреснала (не само тя сигурно), като сега са решили да отделят повечко време за редакции. Което е правилно решение откъдето й да го погледнеш. Първото такова, откакто сглупиха та дадоха на Сандьо да довърши историята.

    ОтговорИзтриване
  2. Май си прав. Пък дано поне има ефект от тези редакции... че срамота е вече.

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.