събота, 1 юни 2013 г.

Съобщение за форума „Майстори на меча“



През последните няколко дни един от двата форума, които аз и Дав и поддържаме, претърпя някои значителни същностни и структурни промени. Ако сте разгледали добре блога, може би знаете, че „Майсторите“ беше създаден като тестов роулплей форум по „Колелото на Времето“ с идеята да привлечем стойностни хора за другия такъв - „Четиринадесети депозитар“. Поради една или друга причина обаче (по-подробно можете да прочете тук), нашата идея не успя да се осъществи съвсем (не и по начина, по който на нас ни се искаше). Затова предприехме мерки да преобразим „Майсторите“ в нещо малко по-различно... Основният замисъл (за който отново можете да прочете в горепосочената тема) е форумът да се превърне в дискусионно място за обсъждане на роулплей по поредицата. Забележете, че става дума за роулплей по нея, а не за самата поредица. За тази цел (теории и тям подобни) донякъде съм създала и блога, но като цяло почти не остана какво толкова да се дискутира по книгите.

Първоначалната идея (да подберем хора, с които би ни било приятно да пишем заедно) все пак ще остане. Това ще се реализира чрез фенфикшън секция, която скоро ще добавим. Не сме решили какви правила ще има в нея, но фенфикшъните по презумция са доста по-освободени, отколкото РП жанра, тъй като липсва елементът на съобразяване с други играчи. Та, предполагам, една голяма част от вас знаят какво предполага това.

Колкото до това какво точно ще представляват дискусиите на тема РП - предлагам да разгледате секцията „Академия на баш майстори“. Темите в нея предлагат достатъчно ясна представа. :) 

Въпроси и коментари може да пишете във форума, разбира се, както и под тази публикация.

Светлината да ви пази и вдъхнови!

1 коментар:

  1. След два месеца като си взема машинката може да пробвам нещо. Да се пази Сандерсън , че му изядох хляба . :D

    ОтговорИзтриване

Въздържайте се от неприлични коментари! Пишете на кирилица и спазвайте чистотата на българския език.